zaterdag 24 januari 2015

Annemie Demuyt ondervoorzitter N-VA partijraad




Baasrode – Zaterdag 17 januari werd provincieraadslid Annemie Demuyt verkozen tot ondervoorzitter van de nationale partijraad van de N-VA. Annemie Demuyt is op lokaal vlak begaan met de problematiek van de Oude Briel in Baasrode. Ze is binnen haar partij ook secretaris van het arrondissement Dender.

“De partijraad is naast het ledencongres het hoogste orgaan van de partij. Op de maandelijkse bijeenkomst worden dossiers, politieke actualiteit en interne zaken besproken. Ik wil de voorzitter vooral ondersteunen om het debat evenwichtig te houden en zo efficiënt mogelijk te vergaderen”, stelt Annemie Demuyt.

Editie Dendermonde - 24 januari 2015

Annemie Demuyt ondervoorzitter partijraad N-VA

N-VA-provincieraadslid Annemie Demuyt is de nieuwe ondervoorzitter van de partijraad N-VA nationaal. Demuyt is in de Dendermondse politiek vooral bekend door haar inzet voor de problematiek van de Oude Briel in Baasrode. Binnen N-VA is zij ook secretaris van het arrondissement Dender. Tijdens dezelfde partijraad werd Iwan Van Breuseghem uit Waasmunster verkozen tot lid van de statutencommissie van de partijraad. Ook arrondissementvoorzitter Eric Scheire is verkozen. De partijraad is naast het ledencongres het hoogste orgaan van de partij. Tijdens de maandelijkse bijeenkomsten worden dossiers, politieke actua en interne zaken besproken. "Ik wil de voorzitter ondersteunen om het debat evenwichtig te houden en efficiënt te vergaderen", zegt Demuyt. (DND)

Het  Laatste Nieuws - 24 januari 2015


Geen opmerkingen:

Een reactie posten